Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

The truth motherfucker





Sanningen är
Att jag innerst inne
Är rätt trasig

Borttappad

Och letar fortfarande efter vägen hem




Fri vers av Tess74
Läst 204 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-07-23 00:25



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Kramar om och sänder energi!
2013-07-29

  Carina Bendix
Vi är nog många som kan känna igen oss i dessa rader..
2013-07-23

  Stefan Albrektsson
Läste dina tre senaste texter i en följd. Starkt. Rakt. Mycket bra skrivet.
2013-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74