Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sorg

Känner tryck runt halsen
svårt att andas
gör ont
svider
hjärtat dunkar fort
det är krig i bröstet
svälja sorgen
det är som ett öppet sår
för trång för all sorg
gör ont
tårarna kommer
men lyckas hejda dom
vill gråta men kan inte
försöker förstå
men kan inte








Övriga genrer av smultroneken
Läst 195 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-07-23 11:43



Bookmark and Share


  Osvalds_Dotter VIP
Du beskriver sorgen,,
Det känns,,
Mina ögon tåras,,
Kram Hjärtat
2013-07-25
  > Nästa text
< Föregående

smultroneken
smultroneken