Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till vila





Du sover

ryggen likt ett fosters mjuka båge

svävar

mellan slumrande

och djup sömn


Vakenhet

en hastig glimt i oseende ögon

ett leende

är med oss

försvinner i vila igen


Ett sekels liv

med rätt till sömn

kära runt omkring

smekande, hjälpande händer

som en självklarhet finns du med


Sover

i väntan

på den eviga sömnen


tårar av rörelse

nerför min kind......




Fri vers av björk VIP
Läst 885 gånger och applåderad av 8 personer
Utvald text
Publicerad 2013-07-23 18:23



Bookmark and Share


  aol
verkligen din dikt grep tag i mej vännen,
2013-07-24
  > Nästa text
< Föregående

björk
björk VIP