Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skymning




Gryende dag
solen
så modig
stolt
äger makten
över det levande
ljuset
livgivande
värmande
men också
smärtsamt pockande
tvingande
till aktivitet
rörelse
krävande glädje

Skymning
natten och dagen
väger jämnt
dess djupa välvilja
att ge ro
lugnet som återbetalas
i skymning
vilket vackert ord
skymning...








Fri vers av björk VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-05-27 20:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

björk
björk VIP