Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Iaktagelse



På den fina
dyra gatan
I den fina
dyra salongen
säljer man
skönhet
för den som har pengar

Den unga kvinnan
som ska
ge mig
vackra naglar
trevligt välkomnande
men tystlåten
och djupt koncentrerad på sitt arbete

Där framför mig
i frisörstolen
damen
med bestämd röst
oemotsägelig
van att bli åtlydd
servad, serverad

dyra väskan på golvet
otåligt vippande
med dyra skon...

Naglarna blir fina

damen i frisörstolen
sitter fortfarande
kvar
när jag går
viftande med handen
pratandes i telefon

Jag passar inte in...




Fri vers av björk VIP
Läst 308 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-06-18 22:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

björk
björk VIP