Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


FRED 2022


Lämna




Vårhimmel
solen skymd
av rök

lukt av ondska
vilka är ni
som tar
er friheten
att våldta våra hem
våra barn

Varför krig
när
det enda vi vill
är
att ni lämnar oss i FRED




Fri vers av björk VIP
Läst 128 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2022-04-06 20:15



Bookmark and Share


  Kajan VIP
I få ord tecknas det obegripliga.
2022-04-24
  > Nästa text
< Föregående

björk
björk VIP