Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Österlen vid havet ... blir inspirerad, hittar en pappersbit , skriver , glömmer den i shortsfickan, tvättar dem. Hittar pappersbiten,blöt men fullt läslig...


Kär lek






Ser
de kutryggiga vågorna
vrålande
vräka sig över de små
för att tillsammans

den trygga stranden
i en porlande
kärlekslek

för att
mättade och loja
dra sig tillbaka
i det eviga havets rundgång

för att återigen
mötas
för nya kärleksmöten
på en strand
som urholkas
av havets
outröttlighet.









Fri vers av björk VIP
Läst 375 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-08-06 23:29



Bookmark and Share


  Klint
a never ending story
fint beskrivet
2020-04-01

  aol
Så naturligt och fint berörande skaldat
2018-09-10
  > Nästa text
< Föregående

björk
björk VIP