Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dom andra





Du och jag i en annan tid. När vi inte älskar dom andra. Då hade det varit magiskt. Jag vet det. En stor del av mig önskar att vi inte hade dom andra. Läser varje ord du har skrivit till mig. Längtar och trånar. Drömmer om det som hade kunnat bli något helt fantastiskt och galet. Sedan raderar jag allt. Varenda liten rad och bild.

Vi slog ner som bomber i varandras liv. Precis när vi båda behövde det som mest. Fann likhet som var nästan skrämmande. För bra för att vara sant antar jag. För hjärtat säger sitt ibland. Och då kan man inte kliva över gränsen. Eller kan man det? En del av mig vill bara skrika att vi ska släppa det andra! En stor del av mig vill ha dig.

Vi vet båda att det vi har egentligen är dömt att misslyckas, men vi är kära i kärleken, vi tror att vi kan fixa dom andra. Kanske lyckas vi med det också. Tiden får utvisa. Men jag vet att jag kommer fantisera om oss ibland..det som hade kunnat vara så jävla hardcore..om det inte vore för dom andra.




Fri vers av Tess74
Läst 254 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2013-07-23 22:05



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Så mycket liv i din text! Gillas skarpt ;)
2013-07-29

  Peter Stjerngrim VIP
... Men ibland händer det sig som så
att det där som är så innerligt högt och hett efterlängtat
och som allra högst på vår önskelista står ...

... är det som alla de andra förhindrar och eller
utgör hinder för att vi ska kunna få ...

... just därför ...

- Tror det vore bra om vi verkligen vågade
lyssna till vad vi själva egentligen önskar och vill
speciellt när vårt hjärta berättar vad det känner
och när det signalerar att vi funnit vad vi söker ...

... Tyvärr är det när det verkligen är det rätta
så att det inte alltid är tillräckligt off-the-list
utifrån vad de andra tycker och tänker
för att det ska locka oss till att följa vårt hjärtas röst ...
2013-07-24

    ej medlem längre
Modig skrift om lustarnas andra dimensioner.
2013-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74