Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sorg och flytande äggstockar

Idag ligger tårarna
som en virvlande massa
av aggression
längst märgen
det bubblar och knyter sig
av frustation
av kränkt autonomi
av all världens lidande
och mina stirrande ögon
snurrar i vansinne
för vansinnig
är vad jag blir
av att ätas upp
levande




Fri vers av Bellissima
Läst 318 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-07-28 17:19



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
bravo.
2013-07-29

  KattenKin VIP
Sorgligt. Ta hand om dig.
2013-07-28

    ej medlem längre
har du kannibaler i grannskapet?
2013-07-28
  > Nästa text
< Föregående

Bellissima