Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hum..


Tankar

Precis som en sommardröm
är du solen i mitt liv
som ger mig energi
till att fortsätta dagens vandring.

Aldrig finns det misstag
som man inte ångrar,
för om det skulle vara så
skulle det inte vara ett misstag.

Varför finns man
när man inte vet varför?




Övriga genrer av ingen alls
Läst 503 gånger
Publicerad 2006-03-05 00:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ingen alls
ingen alls