Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

borta

Du sitter där
du alltid brukar sitta
Vid brasan

Lyssnar på knastret
Ser hur lågorna dansar

Men stolen är tom
Brasan har slocknat
Det är tyst




Övriga genrer av smultroneken
Läst 256 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-07-24 11:41



Bookmark and Share


  Osvalds_Dotter VIP
Saknaden känns i dina rader,,
Likaså närvaron av honom, sin far. Kram
2013-07-25
  > Nästa text
< Föregående

smultroneken
smultroneken