Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sanning utan konsekvens

Om du inte talar din sanning 

hur vet jag då att det är du

Skulle vilja säga dig några ord med mening i

tror du mig då

 

 

            I det bleka landskapet slår det mig hudlöst 

att

 drakens klor sörjer benbrottets vävnad

 

 

Om du inte hör min sanning

hur vet du då att det är jag

sörjer min skrift utplånad suddig smörja

är jag ärlig då

 

 

 

 

 

Wollemia 2013-08-07

 




Fri vers (Fri form) av Mia Sedvall
Läst 250 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-08-07 21:11



Bookmark and Share


  Stefan Albrektsson
Otroligt läckert - mittstrofen sticker verkligen ut och svävar!
2013-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Mia Sedvall