Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
unga kvinnors självmord i förhållande till alla ungas självmord är högst i Sverige


en kyss och sen ut i krig




Jag kysser min dotter
går till jobbet och lovar lyssna
på hennes ledsnaste systrar
hjälpa dem söka "sanningen"
om varför döden är bäst
i vårt fantastiska land




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-07-24 21:00



Bookmark and Share


  Anita Westin
Märklig text. Sätter igång fantasin och varför är döden bäst i vårt land? Det är bra och oroande skrivet....
2013-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP