Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Påväg åt fel håll

Nu är jag ju här igen. Nästan. Fan också det här som gick så bra.
Ytterligare ett bevis som tyder på att jag inte klarar mig utan dig.
Kom och håll mig i handen nu, knuffa mig i rätt riktning. Knuffa ordentligt så det händer nåt. Det är du bra på. När du gör det gör det inte ont.
Smärta.
Jag har tillräckligt av det för stunden. Det räcker så.
Vill ringa upp dig och gråta. Berätta allt för dig. Hålla dig upptaderad om mitt liv.
Nej jag vill inte ringa. Jag vill se dig, höra din röst när jag ser dig. Känna din närvaro och värme.

Om du bara visste dethär.




Fri vers av Darkdream
Läst 168 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-07-25 00:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Darkdream