Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är inte den du tror

Du kanske tror att du vet vem jag är

att jag är den jag utger mig för

du kanske tillochmed tror dig förstå hur jag fungerar

Eller att det blir bättre när du säger att du förstår

men så är det inte

Ingen vet vem jag egentligen är

och du har ingen aning om nånting




Fri vers av Darkdream
Läst 399 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-03-05 17:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Darkdream