Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Se mig

Ser du mina ögon utan djup?

Min trasiga själ och min hopplösa attityd?

Känner du mina kalla händer?

Hör du min röst? Hör du hur den inte längre är ansträngd? Att den inte döljer något längre.

Ser du att jag är naken?

Jag har klätt av mig varenda plagg, slutat dölja mig. Jag vet att du ser nu, allt som jag ville att du inte skulle se.

Det förvånar mig dock

och gör mig besviken

Att du likt förbannat

inte gör nåt.




Fri vers av Darkdream
Läst 666 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-02-20 15:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Darkdream