Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvällarna är värst

Det är inte nätterna som är värst, utan kvällarna.

Kvällarna som aldrig vill ta slut, som bara fortsätter och ger ångesten tid att växa

Tankarna som hela tiden maler på.


Fula, feta, äckliga, jävla häxa.


Jag tänker alltid på det jag inte ska

Det räcker aldrig att riva upp ett sår

alla små halvläkta skorpor ska slitas bort

dränkas i sprit och salt, så det svider ordentligt.

Sen är jag färdig för natten.






Fri vers av Darkdream
Läst 434 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-02-22 00:17



Bookmark and Share


  Drömfångare
Starkt o.O
2014-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Darkdream