Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag tog inte livet av mig

Nej det gjorde jag inte

Jag ringde det där samtalet

Jag väntade

Jag kämpade

Jag skrapade ansiktet mot gruset

Jag drunknade i en isvak

Men jag tog inte livet av mig




Fri vers av Darkdream
Läst 1129 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-02-22 00:10



Bookmark and Share


  Ponkla
Starkt bra skrivet!
2014-02-22

  Narcissia
kort och enkel, men ändå väldigt bra. den talar verkligen. Bra skrivet!
2014-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Darkdream