Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Desperation

Jag hör röster runt omkring mig
de skriker, de viskar
ibland hör jag dem inte alls
hårda kalla fingrar sliter, river i mig
Vad vill alla dessa människor?

Stigen där jag vandrar är mörk och kylig
fingrarna runt mina anklar river djupa sår
Jag känner hur mörkrets armar
drar mig ned i det fördömda
Varför kan jag inte få tyst
på alla dessa människor?

Rösterna blir högre
mörkret tätare
fingrarna ivrigare
Vad vill alla dessa människor?




Fri vers (Fri form) av A_Bishop
Läst 264 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-07-25 11:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

A_Bishop
A_Bishop