Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det ljudlösa skriket


Jag skriker mina känslor men ingen vill lyssna.
Jag skriker mig hes tills ingen är kvar.
Jag skriker för att det här inte är mitt liv.
Det här är inte jag.

Att höras utan ljud.
Att skrika utan att det syns.




Fri vers (Fri form) av A_Bishop
Läst 280 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-07-25 11:04



Bookmark and Share


  Quasimodo
Tungt och ont för det att inte bli lyssnad på eller hörd, få synas och bli bekräftad, men orden här hörs tydligt och klart!
2016-08-30
  > Nästa text
< Föregående

A_Bishop
A_Bishop