Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Obesvarad kärlek

Åh du fina blomma, varför står du där?
Trots världens alla plågor, är mitt straff att ha dig kär.
Varför vajar du så fint i vinden?
Det gör så ont när tårarna rinner ned för kinden.

Kan du inte bara dö, du fina blomma?
Så mina tankar åter kan stå tomma.
Så jag slipper se dig där.
Se dig sprida glädje utan att ha mig kär.




Bunden vers (Rim) av A_Bishop
Läst 254 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-07-25 13:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

A_Bishop
A_Bishop