Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mitt liv såsom det är!


Jag hyr ut rum och är en trevlig hyresvärd:)

 

Hej på dig!    Hur mår du?

Jag mår bra!

Jag hyr ut två  rum i min trea och är en trevlig hyresvärd:)

Lagar mat med dom och har middagar samt går ut på promenad tillsammans.

Jobbar halvtid på en firma som får in olka jobb,firman öger fem hästar som vi matar och får rida på.

Bor nära en motorväg så jag har mycket blommor hemma.

Samt cyklar ofta, jag cyklar med min militärcykel i skogen lugnt och harmoniskt tar hand om söta katter och speciellt kattungar.

Jobbar med kossor på bondgård!

Jag är rädd att mina cyklar ska bli stulna.

Trevlig sommar på dig.

Alla mina goda tankar från mig till dig!




Prosa av Jean-Michel Orblin
Läst 288 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-07-25 18:37



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Hej på dig du!:-)
Jag erkänner att jag trodde att det var jag själv som skrivit texten :-O :-)
Tack!
2013-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Jean-Michel Orblin
Jean-Michel Orblin