Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dig.

Jag ser utanför fönstret ett kärlekspar.
Hon bär en vacker vinröd kappa
och han nånting liknande, stilrent beige.
Kanske har de varit på en romantisk middag
eller dansat under stjärnorna på ängen.
De delar en kyss av ömhet utanför hennes
port, som att säga 'tack för ikväll.'

Utanför mitt fönster faller mörkret stilla.
En orange liten katt strosar runt en lyktstolpe.
I fjärran hörs det bilar från stora vägen
och fiskmåsar från sjön.
Allt är stilla.



Och det fruktansvärda är-

Att

Jag

Fortfarande

Tänker



Dig.




Fri vers av Vinterkungen
Läst 336 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2013-07-25 23:05



Bookmark and Share


    Bitförbit
Gillar denna väldigt mycket! Skriv mer! :D
2013-07-26

  Marianne Räf
Cool text, snyggt skrivet,
med ett oförutsett slut.
2013-07-26

    ej medlem längre
... egentligen är det



sunt också.
2013-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Vinterkungen