Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill fyllas

ta tag i mig

dra mig in i din smuts

jag vill fyllas av vin och rök

låta svullnaden runt mina rödgråtna ögon lägga sig

och bli till leende fnissiga rynkor runtomkring

se mig nu

som jag vill att ni ska tro jag är

fylld av mättande rus

när såren slutat pumpa och blöda

och blivit koagulerade upphöjningar i mina nätstrumpbyxor




Fri vers av skamfilad
Läst 515 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2013-07-26 23:07



Bookmark and Share


  Kaptenlöjtnant
fint, gillar ångesten. Du är vacker både psykiskt och fysiskt
2015-01-28

  Mr Inkognito
Du målar upp en bild med hjälp av väl valda ord på ett sätt som gör att jag ser den lika tydligt som om scenariot utspelades precis framför mina ögon...
2014-02-06

    ej medlem längre
Snygging till ordkomposition.
2014-01-31

  Robin V
Galet bra!
2013-08-25

  kalle ankus
Bra!
2013-07-27

    Anna B
Du är jättebra!
2013-07-27
  > Nästa text
< Föregående

skamfilad