Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tvilling

jag skulle haft en tvilling

(mamma hon berättade det)

att vi höll begravning

dagen då jag föddes 

för det barn hon aldrig fick

 

jag bär det med mig 

mitt syskon 

någonstans där inuti 

försöker väcka det till liv

liksom hålla det levande 

för att äntligen få vara det 

som faktiskt varit önskat

och inte det som 

bara fick bli 




Fri vers av skamfilad
Läst 92 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-02-23 17:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skamfilad