Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

03:36:03

på fredag klockan 03:36 bränner jag alla som någonsin gjort mig illa

inklusive den versionen av mig själv

som är rädd för att

vara lycklig 




Fri vers av skamfilad
Läst 79 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-12-27 15:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skamfilad