Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Melba

Melba i mandelblom 

nu sover hon där

så länge som de 

både vissnar och blommar igen 

 

 




Fri vers av skamfilad
Läst 31 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-12-27 15:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skamfilad