Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad du vill




Med händerna knäppta ber jag ej till Gud
Jag ber dig om ett sista slag

Jag vill känna hur du får mig att komma bara genom att straffa mig

I ditt våld är jag allt
Din Jungfru Maria på knä
Din Jesus på korset

Gör vad du vill bara du gör det jag vill




Fri vers av Tess74
Läst 225 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-07-27 01:30



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Styrka!
2013-07-29

    ej medlem längre
kärlek!
2013-07-28

    Jim Friberg VIP
"What God wants, God gets, God help us all"
2013-07-27

  Carina Bendix
Sista raden är ju underbar! ;)
2013-07-27

    ej medlem längre
spektakulär!
2013-07-27

    ej medlem längre
Lysande! Jag älskar de paradoxala bilderna och den glädjebrutala(!) styrkan i denna högst mångbottnade text

En pärla
2013-07-27
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74