Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SOMMARMORGON

Sitter ute

 blundar

 lyssnar

 lyssnar på vattenskvalet

 från min fontän

 Inte så många andra  ljud ännu

 En fågel flaxar förbi

 Sädesärlan trippar på gräsmattan

 Inte ett löv rör sej

 Tittar upp

 ser all blomsterprakt

 små via moln

 på den blå himlen

 Blundar igen

 Njuter

 

 

M-L

 

 




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-07-27 10:06



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Härliga morgon!
2013-07-29

    Dan Myrbeck
och tänker på mej,
antar ja!
2013-07-27

  Carina Bendix
En text som sprider lugn och ro och ger vackra bilder!
2013-07-27

  Angel of love
Ljuvlig morgon.
2013-07-27

  Mona Nordkvist VIP
Vilken härlig morgon.
2013-07-27

    ej medlem längre
tack! för din vackra betraktelse..
2013-07-27

  ResenärGenomLivet VIP
En underbar morgon...
2013-07-27

  M M Mannheim VIP
Vilken härlig njutningsdikt tillsammans med dig, vännen!
2013-07-27
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP