Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Puh...varmt ..varmt


Värmerekord!!

Nu ska här klagas på denna värme som gör oss så trötta o slöa,

nu önskar att det börjar töa...

Ge mig en glass att smörja in kroppen med,

o sen tar jag dessutom en bamsestor sked...

som jag tar med varma hjortron... mums!!

Oops...ojdå, nu kom värmen tillbaka bums!


Idag blir det att ligga i en isvak hela dagen,

o sen vänder man sig o blir även kall om magen!!

Hur konstigt det än låter så vill jag har VINTER nu!

Sen när den väl är på intåg säger man ...nej nej...usch o fy!!

Vi människor är väl bra konstiga varelser ,

vi är inte nöjda med solens heta strålar , regnar det klagar vi , snöar det

för mycket klagas det, ähh....känn INTE efter så mycket, Gilla bara DET!!




Fri vers (Fri form) av soligajag_1 VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-07-28 09:00



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Gilla bara DET ... håller helt med *skratt*
/kram
2013-08-20

  Lindha W Gustavsson
En härlig humoristisk och underfundig dikt. Tack för den.
2013-07-28
  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP