Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aldrig sams med känslan

Att ett leende
Kan vara så vackert
Att en röst så underbar
kan få världen ur balans
När du spelar
flyger fjärilarna omkring
Jag vet inte hur du gör
Du bara får mig att skratta
Och möter min blick
Som ingen annan gör
Vi säger aldrig nåt
Jag vet inte ens om du letar efter nån




Fri vers av enklarader
Läst 247 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-07-28 10:11



Bookmark and Share


    ej medlem längre
gillar
2013-07-28

  träsnidaren
Fint, känner igen mig.
2013-07-28
  > Nästa text
< Föregående

enklarader
enklarader