Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland behövs det lite kaos för att förstå vart man hör hemma


Jag älskar





Tänk att vi står starkare än på länge
Det krävdes en båtfärd i storm för att komma hit
Jag gick vilse en stund
Hittade min väg hem igen
Och nu tänker jag aldrig mer gå på grund




Fri vers av Tess74
Läst 300 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-07-28 10:40



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra stå fast i den känslan!
2013-07-29

    ej medlem längre
Stagnation är död. Så rätt.
2013-07-29

  S.A.I. Steve Lando VIP
stormar kan vara befriande
2013-07-28

  Carina Bendix
Väldigt, väldigt bra skrivet!
2013-07-28

  Angel of love
Otroligt vacker text, stark och underbart att läsa.
2013-07-28

    ej medlem längre
så bra skrivet om försoning..
2013-07-28

  Stefan Albrektsson
Fint om relationslivets huppe-guppe-upptäcktsfärd genom stormarna. Och om det nu så skulle ske att du trots allt skulle gå på grund behöver man ju inte göra det själv - utan tillsammans med den man älskar överlever man även på, i övrigt, öde öar.
2013-07-28

    Elisabeth Nilsson VIP
Stark igenkänningsfaktor! Förmedlad i få ord.
2013-07-28
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74