Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varje känsla



rullgruset
rullar undan
gör ont
skrubbar

du blir ren


i gräset bor små varelser
alla utan komplexa nervsystem

ibland lider de med


i sanden
på stranden
vid sundet
jag vandra

snäckskalen
gör hål
i foten
i huden

ibland
gör det ont

men jag glömmer lätt bort
verkliga smärtor


hjärtsmärta
beror på
kontradiktion inför det man ställs inför

alla val gör ont
på sitt eget lilla vis


alla känslor jag kan
är verkliga har jag förstått

jag har tittat på andra
jämfört


jag grät av glädje
att han dött

eller var det sorg?


jag längtar hon ska komma
men också åka hem

under tiden är jag frustrerad
eller helt bortkopplad

efteråt minns jag ingenting
mer än hur vi åt och åt

och det var tillåtet då


jag längtar ofta
ibland till kvällen

ibland till morgonen

och efter
hur det är skönt efter man gjort något


jag kan känna varje känsla
på din hud
med mitt öra mot ditt hjärta

jag minns alltid
surrealism

i sin grövsta form


njuter nu av stunden

jag vet den är där










Fri vers (Fri form) av LenaJohansson VIP
Läst 378 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2013-07-28 18:33



Bookmark and Share


    ej medlem längre
"jag grät av glädje
att han dött
eller var det sorg?"
En explosion mitt i varje känsla. Det händer saker i dina dikt.
2013-07-30

  Lars Hedlin
Levandes och vackert förmedlat!
2013-07-29

  Lena Själsöga Keijser
din penna
är

livshav
skönhet är det
att läsa dig

kan uppleva själens alla färger i detta smycke

tack


2013-07-29

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Mycket fin skriver du, tyvärr allt för sällan nu för tiden,
den surrealismens motsatser när man vet inte är önskar glädje eller sorger till någon.
Ibland jag önskar med ett öga alt got och den andra döden efter handling och skvaller jag behandlades.
Jag önskar dig en trevlig sommar Lena/Diana.
2013-07-28

    ej medlem längre
Mycket skickligt skaldat.
2013-07-28
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP