Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sms


istället för; skicka det här till alla dina vänner så kommer det att hända något underbart

 

meningen med livet är ingenting

och du kommer inte att bli någonting i ditt nästa liv.

sänd inte det här till några vänner för då händer ingenting.




Övriga genrer av sol
Läst 530 gånger
Publicerad 2006-03-05 13:42



Bookmark and Share


    Blåklockan
usch ja, hur många gånger har man inte fått såna kedjebrev?
man blir så dålig till mods...
2006-03-06

    Piff_o_Puff
mhm, gillar inte heller kedje brev.
2006-03-05

  Dan Linder
härlig sol-ironi - gör mig alltid lika glad!
2006-03-05

  bq
ing-karnationen..händelse-vis!! ;-))
2006-03-05

  Cris
Gillar den här för....jag gillar inte sådana där kedjebrev... man skall sända vidare
2006-03-05
  > Nästa text
< Föregående

sol
sol