Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmar om dig





Kanske är det så
Att jag ibland drömmer
Om dig

Drömmen om att få smeka dina bröst
Kyssa din klitoris till svullnad
Tänker på dina kyssar som landade på rätt ställe
Din tunga mot min som exploderade

Kanske är det så
Att drömmen alltid kommer finnas
Om dig




Fri vers av Tess74
Läst 305 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-07-29 13:25



Bookmark and Share


  Mike
Vackert, erotiskt och känslosamt. Vackert och längtan och drömmar.
2013-07-29

  Carina Bendix
Heta drömmar!
2013-07-29

  Angel of love
Känslor som varit starka kommer alltid finns kvar.
2013-07-29

    ej medlem längre
en vacker text!
2013-07-29

  Lars Hedlin
VAckra sensuella drömmar!
2013-07-29
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74