Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskogshjärta

 Älskogshjärta

 

Jag känner handen 

den smyger ömsint

huden knottras av beröring

Jag känner slagen

värmen i blodet

ditt hjärta mot mitt

Jag berörs djupt

av hungrigt inre

vågfyllt spel tar oss

stunden har kommit 

 

Älskogshjärta

 

©Mia Sedvall 2013-08-27




Fri vers (Fri form) av Mia Sedvall
Läst 307 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-08-27 19:36



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket fint och ömt ;)
2013-08-28

  aol
underbart skaldat här vännen,
2013-08-27

  stig wikman
VACKERT
och
KÄRLEKS
FULLT.
applåd.
2013-08-27

  Fem hjärtan VIP
Sensuellt och vackert!
2013-08-27

    ej medlem längre
Poesi med guldkant!
2013-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Mia Sedvall