Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så nära sig själv





Med särade ben
Tog hon för sig
Av det som naturen gett henne

Smakade på sina fingrar
Som varit i hennes inre
Lät floden skölja över

Tills hon darrade av utmattning




Fri vers av Tess74
Läst 191 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-07-29 22:19



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Yes rått och starkt!
2013-07-30

    Elisabeth Nilsson VIP
Love it!
2013-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74