Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Medans sanden värmer

Medans sanden värmer tar jag av mig skulden

skulden av att äntligen må bra

Om min stund på jorden är här för att stanna

stannar jag nog onekligen kvar

När vågen tar mina fötter åker sandalerna av

av åker tyngder fulla med sten

Jag känner mig stark av vågens förakt

förakt mot människors avund

Litar på vattnet och tar mig en tur

turen har vänt med den spanande vinden

Armbågar nergrävda i hettans begär

begäret av att bli förföriskt älskad

Jag lägger mitt huvud mot tuvans närhet

närheten i ett ruvande bo

 

Medans sanden värmer..

 

 

 

Wollemia 2013-07-29




Fri vers (Fri form) av Mia Sedvall
Läst 165 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-07-29 22:52



Bookmark and Share


  stig wikman
UNDERBART
POEM.
( som vanligt )
2013-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Mia Sedvall