Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Någonstans

 

någonstans finns stadens ljus

någonstans vibrerar hoppets låga

någonstans är du

 

nalkas lugnet i grytans sörja

 

någonstans vaknar barnets tro

någonstans är mammans pilträdsgömma

någonstans sitter pappa på knä

 

glömd närhet omfamnar jorden

 

någonstans räcker inte till

någonstans blir utan mat

någonstans tar lågan slut

 

verklighet tas fram ur sitt sköte

  

någonstans någonstans

om du visste vad jag längtat           

  

 

 

 

(©)Mia Sedvall

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Mia Sedvall
Läst 334 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-07-30 07:19



Bookmark and Share


  stig wikman
NÅGONSTANS.
finns en duktig poet.
( kanske du )
LOVE THAT POEM.
KRAM.
2013-07-30

    ej medlem längre
bra skriftat!
2013-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Mia Sedvall