Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Festival







Det hörs en blues så skön
eka mellan bergen
båten lägger till vid ön
röd är himlafärgen


kvällen mjuk och ljummen
musiken flyter långsamt in
i gömda männskorummen

där kan vi ta emot
och lagra inför kyla
och himmel svart som sot


men än är natten lyckligt ung
nyss har dansen börjat
till bluesmusikens tunga gung


till någon sänder jag en bön
att alltid nu skall vara
och tack för festival på ön




Bunden vers av björk VIP
Läst 358 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-07-30 12:37



Bookmark and Share


  Jan Linderoth
En härlig text, känner sommarvind mot huden. Och känner marken dunka som ett blueshjärta. applåd.
2014-02-21

    ej medlem längre
Lyrisk och vacker text. Härlig berättelse. Älskar blues,
2013-08-27
  > Nästa text
< Föregående

björk
björk VIP