Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Språk utan ord

Det finns ett språk bortom

orden

Du talar ovan molnen och jag

svarar

Livets flod flödar genom stadens

vatten

Doftens fränhet tungans nektar

samlas

Allas språk samsas under jordens

tak

 

 

Men du sa att du slutat älska och jag förstod intet

 




Fri vers (Fri form) av Mia Sedvall
Läst 325 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-07-31 18:28



Bookmark and Share


    Mia Sedvall
Tack så mycket:)
2013-07-31

    ej medlem längre
En mycket fin text om hur orden ibland kan gå oss förbi.
2013-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Mia Sedvall