Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din hand i min

 

Jag saknar den hand

som kände ömhet

 

Den hand

som ur missmod

lyfte mig klar och ren

 

Den hand

som ledde mig

genom nattens dunkel

 

Jag saknar den hand

som kunde omfatta

och uppskatta

hela mig,

 

Jag saknar Din hand i min.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-07-31 18:47



Bookmark and Share


  Rozsi.kovacs

så vackert du beskriver din saknad
2013-07-31

    ej medlem längre
jättefin Peter...
2013-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP