Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tema; forskarens dilemma om evig förändring


fel på felet

 

symbolik behöver en publik som livet behöver lik

oh crap det är nåt fel på felet
så fort jag liknar det med nåt så blir det rätt

 




Övriga genrer (Aforism) av Pot Pourri
Läst 164 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-08-01 11:55



Bookmark and Share


  Ulf D VIP
Rätt som det är blir det fel.
Fel kanske bara är en annan sida av den mångsidiga tillvarons alla brister. Eller allt är inte rätt som glimmar eller rent av förblindar.
Klurigt som alltid!
2013-08-01

  Tarantaran
Forskaren, och uppfinnaren
hittar 10000 lösningar som
är fel till deras problem
men rätt till många andra;
och hade det varit rätt
problem hade det blivit
rätt lösning...alltid denna
attitydsproblematik man
stöter på bara man levt
ett tag..:)
2013-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri