Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


Mod kan vara svårt

 

det händer ibland

att jag vill berätta

tala om hur jag har det

 

så sviker mig modet

jag blir feg

 

det går inte att gömma allt

som gör ont inom sig

 

så hände det helt plötsligt

rätt person ringde

som sett att jag inte mått bra

då brast det för mig

 

jag tordes berätta

det kändes så skönt

 

det gäller att våga

släppa rädslan

det är inte lätt

det går om man släpper taget

och vågar lita på människor igen

 

 

anits 1 augusti 2013

 

 




Fri vers av anits VIP
Läst 289 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2013-08-02 00:14



Bookmark and Share


  Eva Helene VIP
Så sant! Fint skrivet!
2013-08-04

  Larz Gustafsson VIP
Det gäller att det är rätt person. Man ska inte kasta pärlor för svinen.
2013-08-02

  ResenärGenomLivet VIP
Verkligen skönt med sådana vänner...
2013-08-02

  Lars Hedlin
Kramar och styrka till dig!
2013-08-02

  Bibbi VIP
Så sant.

Gott att Du får möta sann vänskap.
2013-08-02

  Fem hjärtan VIP
De är så sant, det du skriver..
2013-08-02

  majola VIP
Fin dikt och vacker bild.
2013-08-02

  Catharina Edin VIP
så starkt, så sant.
2013-08-02

    ej medlem längre
Fin bild!
2013-08-02

    ej medlem längre
Ja, ibland är det tungt men jag förbereder mig å ber!
2013-08-02

  Tarantaran
Fint och modigt skrivet!
Kommer att tänka på
Tove Janssons
" Vem skall trösta
Knyttet? "..att det alltid
finns de som är lika rädda
eller ännu mera rädda...
och att alla får så mycket
av att hjälpa, lyssna och
stå till hands, bara de vet
att hjälpen behövs!
2013-08-02
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP