Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förnekelsen.

Klirrar med mitt vinglas.


Vill att du ska röra mig.


Jag är nästan ok.


Tills vi förlorar varandra igen.




Fri vers (Prosapoesi) av Vinterkungen
Läst 248 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-08-02 02:16



Bookmark and Share


  Galaxhjälte
bara några rader, men dom berör
2013-09-12

    Bitförbit
Så mycket i så lite. Väldigt, väldigt bra! :D
2013-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Vinterkungen