Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

II








han söker föda, söker
kött mellan stenar -
liv mellan sina egna,
ofrivilligt ätna -
i en buss från stenåldern
finns en liten katt -
lite mjuk -
på ett trasigt säte
finns inget mer och innan natten
näbbade han skumgummi inmundigande
minnet från ett mjukisdjur av hur dess -
fibrer ludd plast -
ofärdiga människas fingrar
åtminstone kramade in -
åtminstone hudceller -
fragment aldrig för små
för en kråknäbb











Fri vers av Anachronism
Läst 99 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-08-02 22:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anachronism