Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Släck mig





Likt ömmande fötter värker det inom mig
Sprider sig som en eld

Jag sluter mig sakta
Låter det brinna

En evig låga som plågar mig
Tills du släcker den med din hungriga tunga




Fri vers av Tess74
Läst 309 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2013-08-03 01:05



Bookmark and Share


  Carina Bendix
Heta plågor under åtråns lågor..;)
2013-08-04

  Lars Hedlin
Wow hot hot hot........
2013-08-03

    Elisabeth Nilsson VIP
Sexigt hett!
2013-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74