Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Naken



Du viskar till mig att du vill se mig naken

Vad du inte förstår är att jag aldrig varit så naken som nu
När jag står framför dig och släpper mina tårar
Min sårbarhet
Min jävla mur




Fri vers av Tess74
Läst 319 gånger och applåderad av 28 personer
Publicerad 2013-08-03 01:21



Bookmark and Share


  aol
borrade sej mot hjärtat
2014-02-07

  M M Mannheim VIP
Sensuell text med erotisk laddning. Efter att ha sett dig vill nog fler viska det till dig.
2013-09-15

  Mike
Mycket berörande! Väldigt starkt skrivet.
2013-08-04

  Stefan Albrektsson
Precis som titeln säger: naken.
2013-08-04

  Carina Bendix
Wow! Den berörde mig väldigt djupt! Rakt in i hjärtat..
2013-08-04

  Lars Hedlin
Verkligen en stor insikt ;)
2013-08-03

  mare VIP
Applåd!
2013-08-03

    ej medlem längre
stillsam applåd
2013-08-03

    ej medlem längre
berör..
2013-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74