Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt hjärtas smycke

 

Ville visa dig

vad jag burit med mig

under alla våra år

 

Ville hitta rätt

tillfälle

att öppna för dig

det hemliga rum

där jag förvarat

det allra käraste,

 

För att du är

det allra finaste

för mig,

visar jag

mitt hjärtas smycke

bara för dig.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-08-03 22:22



Bookmark and Share


    ej medlem längre
vackert..
2013-08-03

  träsnidaren
Wow! Så osminkat vackert!
2013-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP