Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Än hör jag hennes rop

hon kom från ingenstans
solen sken i hennes blick
glöden brann i hennes hy

hon sa: du är mitt barn!
hennes röst var ängelns kyss
och demonens svarta märg

med blicken tätt mot min
smekte orden vid min kind:
var har du hållit till?

då grep de hennes arm
och lyfte kroppen upp
den vred sig som en snok

det krävdes trenne man
att stävja hennes kraft
att slita kroppen hän

de förde henne bort
och dörren stängdes bryskt
om väsnets gälla skrik

än hör jag hennes rop




Fri vers av dagresten
Läst 207 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-08-04 08:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

dagresten
dagresten